Wednesday, March 1, 2017

La Sanda Sweet Foundation

Produk baru u ols..KECIK, COMEL LOTE...
Wajib ada sorang satu Le' Sanda Sweet Foundation ni yer..
Harga memang letopss..MURAH GILA.. RM28 aja..
Tekstur sangat lembut ala-ala mousse..ringan saja tau..
Yang paling penting ada SPF 60 yang boleh melindungi kulit muka dari panahan cahaya matahari yang terik..
Selain tu..

πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„
Kenapa wajib ade satu #lesandasweetfoudation nie dalam beg korang??..sebab #lesandasweetfoundation nie kecil..bekas yang comel😍😍..senang nak bawa..
MalahanπŸ‘‡πŸ»
πŸ’‹Teksturnya gebu,halus ringan jer
πŸ’‹Tidak menebal pada kulit
πŸ’‹Meresap ke dlm kulit dan tak berminyak
πŸ’‹tak bercampuk dan melekit
πŸ’‹Spf 60 utk lindungi kulit dari uv
πŸ’‹Wangian yg menusuk kalbu
Agen Sah 
Le'Sanda Sweet foundation
#lesandasweetfoundation

whatsapp/call 0172888733 yaya

Tuesday, October 25, 2016

ELLFIE ESSENCE - PROMO DEEPAVALI 2016

Sempena deeepavali pada hujung minggu ni..Ellfie Essense skincare mengadakan promo bermula pada: 
Rabu 26 Oktober 2016 - Jumaat 28 Oktober 2016


Harga asal bagi set ialah RM120 manakala bagi serum RM130..Jangan lepaskan peluang untuk membeli dengan harga promosi..memang berbaloi-baloi u ols..
Boleh whatsapp ke 017-2888733 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian..

Saturday, September 17, 2016

Personal Shopper Services

Hai semua.. mulai hari ini kami dari Jelitawan Beauty and Fashion House akan menawarkan khidmat personal shopper bagi anda yang berada jauh dari mall atau anda yg tidak berkesempatan untuk pergi beli sendiri..Kami menerima order dari jenama2 seperti zara,mango,mac,sephora,nars dan pelbagai lagi jenama lain..untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai service charge dan postage anda boleh whatsapp ke nombor yg tertera di page atau pm/dm melalui fb page atau instagram kami : jelitawan_beauty_house
(Penjualan ellfie essense skincare berjalan seperti biasa ya πŸ˜„)

Monday, May 2, 2016

Promosi Hari Ibu Ellfie Essence Skincare

***PROMOSI HARI IBU (3-8 May 2016)***

Percuma FAME MATTE LIP CREAM (DESIRE) dengan setiap pembelian set Ellfie Essence Skincare (RM120).

Stok adalah terhad, promosi sah dalam tempoh masa tertera sahaja..

πŸ“²☎️πŸ’¬ 017 2888733 - yaya

Monday, December 7, 2015

Ellfie Essense Skincare Exclusive Set

Bagi pengguna ellfie essense skincare, anda boleh dapatkan set eksklusif atau limited edition ini dari kami bermula pada 9 December 2015.

Harga Exclusive Set

cleanser 100ml
toner 100ml
day cream 12g
night cream 20g


RM280 (SM)
RM290 (SS)

Percuma 3 botol serum dan Ellfie notebook.

Tuesday, July 28, 2015

Loose Set ELLFIE ESSENCE Skincare


Loose set Ellfie Essence skincare iaitu Cleanser(50ml) & Toner(50ml) boleh dibeli dari kami mulai hari ini.
Harga untuk Cleanser dan Toner ialah RM55 setiap satu.
Dengan pembelian combo (cleanser & toner) anda hanya perlu bayar RM100 sahaja.Jadi anda dapat menjimatkan RM10 dgn setiap pembelian combo loose set.

**PROMO TRIAL SET RM110 MASIH BERLANGSUNG SEHINGGA 31 JULY 2015**

Sila hubungi kami di JELITAWAN BEAUTY HOUSE 
Call/sms/whatsapp : 0172888733 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian.
COD Kangar/Arau/Kuala Perlis/Kodiang

Perbezaan saiz 30ml dan 50ml bagi cleanser dan toner.
Selalunya cleanser dan toner bersaiz 30ml boleh bertahan sehingga sebulan bergantung kepada cara penggunaan anda.

Thursday, July 2, 2015

Promosi Raya ELLFIE Essence Skincare

PROMO!
PROMO!
PROMO!
Segera dapatkan set ELLFIE ESSENCE Skincare dengan harga promosi sempenan aidilfitri yang akan menjelma tidak lama lagi.

HARGA PROMOSI:
RM110 (SEMENANJUNG MSIA TERMASUK POS)
 RM120 (SABAH/SARAWAK TERMASUK POS)


Hubungi kami di 017 2888733 untuk COD(Perlis) atau sebarang pertanyaan.